fredag 13 januari 2012

Bokmärke/tag.

Jo det blev ett bokmärke igår kväll. Jösses, jag är ju helt kär i min TH-die. Inte bara för tagen utan för de två ramarna man också kan stansa ut. :)

Till bokmärket har jag använt:
Papper: Kraft
Stämplar: Sitting Tilda with Teddybear - Sweet Chrismas Dreams 2011. Swirls från Viva Decor.
Kakservett: WOC
Blommor: Petaloo
Fjärilstans: Martha Stewart
Textstickers: Lily Bee

Övrigt: Distressdyna - Vintage Photo, natursnöre.

Follow DeadUntilDark Pysslar.

torsdag 12 januari 2012

Svåra färgval.

Hittade de här ursnygga blommorna och kunde inte välja färg, så det fick bli alla som fanns. Jag behöver verkligen inte fler blommor men dessa gick bara inte motstå.
Nu ska jag göra mig ett bokmärke med TH-diesen som kom idag. ;)

onsdag 11 januari 2012

Näsdukskort.

Idag så bloggar jag faktiskt HÄR, i Pysslotekets Inspirationsblogg. Så kika in om ni är nyfikna på mitt näsdukskort och de andra tjejernas urfina grejer. :)

Follow DeadUntilDark Pysslar.

måndag 9 januari 2012

Present.

Ville bara visa presenten jag köpt till mig själv idag. En tag-die från Tim Holtz. Jag har suktat efter den ett tag och nu var jag bara tvuuuungen att klicka hem den. Ni vet vilken makt det där "klickfingret" har ibland, det är bara att hänga med. ;)
Är så himla sugen på att göra ett tag-album, ett liknande Sandra gjort. :)

Follow DeadUntilDark Pysslar.

lördag 7 januari 2012

Bingokort.

Månadens Utmaning har denna månaden en bingobricka att skapa efter, jag valde vågrät rad nr 1. Dvs man skulle ha med band, blommor och blad, spets och knappar.
Spetsen har jag sytt fast med maskin och på svalan är det ett lager med lack för att lyfta kortet lite, tyvärr syns inte det här.

Vi har idag varit på middag hos kära svärmor. För att visa vår tacksamhet gjorde jag detta kort att ge henne. Fotot är inte det bästa då jag fick ta det i bilen med mobilen innan vi kom fram. :)

Follow DeadUntilDark Pysslar.

torsdag 5 januari 2012

Pojjo 40 år.

En av mina favoritscrappare, Pojjo, fyller snart 40 år.
Det firar hon med att lotta ut ett hemligt scrappaket.
In och lämna en kommentar HÄR hos henne för att vara med.
Dragning sker 9 feb. :)

Follow DeadUntilDark Pysslar.

LO - Wishes Do Come True.


Jag borde göra LOs mycket oftare, detta är min 6:e tror jag. Det är ju så himla roligt att skapa i större format än korten jag oftast gör.
Denna layouten är gjort efter en skiss hos Pappersbiten så detta är mitt bidrag till deras januari-skiss.
Några detaljbilder.

Wishes do come true - Devin och Hailey - mina fantastiska barn.

Nu ska jag och barnen ut i regnrusket för att hämta ut månadens clubkit från Scraplagret. Spännande och se vad Emma hittat på för fint den här gången.

Ha en urfin dag. :)

Follow DeadUntilDark Pysslar.

onsdag 4 januari 2012

Från Pär.

Idag kom min överraskning från min man hem. En tidning och två stämplar, han är så himla bra. Just NS-stämpeln med giraffen på månen har jag kikat på då den är så fantastiskt söt, men det visste inte Pär. Så mitt i prick träffar han som vanligt. :)
Efter att ha haft en riktigt scrapblock igår på tisdagsträffen så kliar det nu i fingrarna efter att få sätta mig i mitt scraprum.

TACK ÄLSKLING! <3

tisdag 3 januari 2012

Vinst.

Yeey, det är så himla roligt att jag vann December månads julkortsutmaning hos Pappersbiten.se. Ett presentkort att handla scrapgrejer för är aldrig fel! :)

En annan himla rolig, och otroligt söt grej är min man... Min Pär. När jag checkade av våra konton igår (vi har gemensam ekonomi) så upptäckte jag att det dragits pengar från ett ställe jag inte beställt saker ifrån. Blev lite orolig över att jag kanske led av tillfällig minnesförlust... Men det visade sig att Pär har varit och beställt något till mig. Något som var tänkt som en överraskning för att han är så stolt över mitt skapande. Så det ska bli roligt att se vad han hittat på. Mitt hjärta. :)

måndag 2 januari 2012

LO.

Jag har tagit mig an en av de utmaningar jag tänkt göra denna månaden och just layouter borde jag skapa fler nu när jag faktiskt köpt album till dom.
Resultatet får ni se imorgon om det är ok fotoljus när jag kommer hem efter jobbet. :)

söndag 1 januari 2012

Aluminiumtejp och akrylfärg.

Nu har jag äntligen testat på den här tekniken, jag har haft grejerna liggandes ett bra tag och nu har jag tagit tag i det. Sååå himla skoj! Jag klädde in ett anteckningsblock som jag har till att skriva upp idéer och utmaningar i.

Tyvärr så lossnar min akrylfärg lite om man råkar riva på det så jag undrar vad ni andra använt er av?

Följ min blogg här:

Follow on Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...