fredag 30 november 2012

Sista-minuten-kort.

Det är synd att jag haft så fullt upp den här veckan att jag fick sitta med veckans julkortsutmaning hos Scrapbutiken nu såhär på fredagskvällen. Som jag så ofta klagat på innan så blir fotot urdåligt i mörkret, färgerna blir helt tokiga.
Dessutom hade Devin beslutat sig för att sova i min säng så jag kunde inte väsnas för mycket där jag satt och pysslade (halva vårt sovrum är omgjort till scraphörna).
Utmaningen gick ut på att ha något sytt på kortet. Jag hade tänkt sy runt kanterna, men kunde inte dra fram symaskinen då jag var rädd att väcka Dev. Då stämplade jag en symaskinsöm runt istället, hade tänkt embossa den men det gick inte heller då jag inte ville väsnas för mycket så det fick vara.
Till slut så har jag sytt ihop blomman med en knapp i mitten. Då behövde jag inte föra något liv iaf. ;)


Follow DeadUntilDark Pysslar.

onsdag 28 november 2012

Nu är det gjort..


..mitt först DT-inlägg hos En Liten Butik dvs. ;)
Gå gärna in och kika. Och ni får gärna lägga in en kommentar!
Adressen: enlitenbutik.blogspot.se/2012/11/en-jultag-med-bandanateknik.html


Follow DeadUntilDark Pysslar.

fredag 23 november 2012

Julkort med Craft Cardstock.

Julkortsutmaning nr 8 hos Scrapbutiken går ut på att man ska använda sig av craft cs. Så kortstommen, det randiga bakgrundspappret, doilyn och stämpelbakgrunden är av just det pappret. :)

Doilystansen fick jag hem i brevlådan idag och jag är kär. Så otroligt vacker!! Så nu lär ni får se den en hel del framöver. ;)

Follow DeadUntilDark Pysslar.

torsdag 22 november 2012

Vit snabbtävling.

Ni har väl inte missat att En Liten Butik (ELB) har en utmaning som pågår till 29:e nov!? Gör ett julkort i vitt, endast stämpelkonturer eller text får vara i färg. 
In och kika HÄR.
Fina stämplar väntar vinnaren. Ha kul, börja skapa! :)


Follow DeadUntilDark Pysslar.

lördag 17 november 2012

Bättre bild..

.. på gårdagens julkort. Då ser man detaljerna lite bättre. :)


10 st guldpärlor.
9 st utstansade grankvistar
8 st snöflingor (jag har satt ihop 2 olika sorter)
7 st blompärlor från en ljusmanschett (de guldiga bland blommorna)
6 st bokstäver
5 st blommor
4 st blingstenar (de röda i snöflingorna)
3 st cardstock
2 st mönstrade papper
1 st bild på en tomte

Follow DeadUntilDark Pysslar.

fredag 16 november 2012

Julkort med nedräkning.

Jag skulle ha scrappat idag på dagen då det var ljust ute, men det kom annat emellan och sedan glömde jag bort det. Ikväll kom jag på, "Just det - veckans julkort till Scrapbutiken skulle jag gjort idag!" Kl 23.59 går utmaningen ut och jag hann, den här gången också. Men fotot på julkortet är uruselt, mobilkamera + kvällsljus är en dålig kombination. Jag får ta ett foto i dagsljus imorgon och lägga in så att man ser bättre.

Denna utmaningen gick ut på att man skulle räkna ner saker från 10 på kortet.
Såhär blev min lista:
10 st guldpärlor.
9 st utstansade grankvistar
8 st snöflingor (jag har satt ihop 2 olika sorter)
7 st blompärlor från en ljusmanschett (de guldiga bland blommorna)
6 st bokstäver
5 st blommor
4 st blingstenar (de röda i snöflingorna)
3 st cardstock
2 st mönstrade papper
1 st bild på en tomte


Bättre bild, tagen i dagsljus:



Follow DeadUntilDark Pysslar.

torsdag 15 november 2012

Ett dopkort och stämplat ljus.


 Hej mina vänner!

Nu har jag pysslat i mycket rååååsa. Varför är det så mycket enklare än med andra färger? Är det fler än jag som tycker så?
En beställning på ett stämplat ljus och ett dopkort. Till en liten Hailey! Det vackraste flicknamnet jag vet. ;) Och faktiskt den enda, förutom vår dotter, som jag vet heter det.

Bebisstämpeln från Forma Hantverk är en stor favorit, både hos mig och de som önskar kort till små barn. Här har jag även stämplat den på servett och sedan smält in i ljuset för att det skulle matcha kortet. Texten på ljuset är utstansad med Timpans alfabet Typeset.

Jag har sytt runt kanterna på kortet. Återigen undrar jag, varför gör jag inte det oftare?! Korten känns så mycket lyxigare och mer välarbetade då. Fast det är dom ju också.
Mycket blommor, pärlor och stickles - så som jag gillar det. Och så den fina trollsländan från Magnolia, med massa Star Dust Stickles på. Den dien fick jag av bästa Sophie, Tack snälla! (och in och kika på hennes läckra alster ni sominte redan gjort det)

Ha en fin dag!

Closeup.

Follow DeadUntilDark Pysslar.

fredag 9 november 2012

Ett tackkort.

Ikväll ska jag och mina arbetskamrater ut och äta middag. Vi ska tacka av en i personalen som går i pension. Det känns lite vemodigt samtidigt som jag ser fram emot att träffa alla privat.

Jag fick i uppdrag att göra ett kort och jag valde att göra ett liknande som jag gjort innan.
Till detta har jag använt gamla papper från ett Tildablock som jag köpt på Panduro. Alla blommor är från WOC, jag har penslat gesso på dom + att jag lagt stickles på i olika färger. Det ursöta  charmhjärtat kommer från födelsedagsswappen jag är med i på Facebook och pärlspröten fick jag i födelsedagspresent av Linda. :)

Follow DeadUntilDark Pysslar.

torsdag 8 november 2012

Ett vitt julkort.

Jag fortsätter med mina julkortsutmaningar hos scrapbutiken. Denna vecka var det ett kort i vitt som skulle skapas, endast texten (om man skulle ha någon) fick vara i annan färg.

Jag har embossat textstämpen i silver. Blommorna har jag försökt att göra helt vita genom att måla dom med gesso, men det lyser igenom liiite iaf. Hela kortet är sprayat med perfect pearl så det gnistrar fint och så har jag gjort en bård med en stjärnstans i mitten av kortet. Den syns knappt! Men den är iaf full med pålimmad fusksnö och Frosted Lace Stickles.

Follow DeadUntilDark Pysslar.

onsdag 7 november 2012

En presentation..


..av mig och de andra duktiga inspiratörerna hittar du HÄR hos ELB. :)

Follow DeadUntilDark Pysslar.

lördag 3 november 2012

Kortmakerska hos ELB.

Ser ni översta fotot till höger!? Jag har blivit kortdesigner! :D --------------->

Jag trodde först inte det var sant när jag surfade in i En Liten Butik I Mörrums blogg och såg att jag var utvald som en av tre kortmakerskor. Kika HÄR.

Jag är så glad och så himla stolt, vilken ära. 
Jag ser fram emot detta grymt mycket, ska bli väldigt kul.

In och kika i bloggen på allt fint tjejerna skapat. Och kolla in webbshopen, utbudet är superbra (jag har redan gjort en lista på nästa beställning. :P)!!


Follow DeadUntilDark Pysslar.

fredag 2 november 2012

Ett kvällsfoto..

..på ett julkort. Det är verkligen helt värdelöst att fotografera på kvällen när det är så dåligt ljus. Eller är det min kamera som inte är bra? Eller så kanske det till och med beror på fotografen. ;)

Detta julkortet är gjort efter en skiss i Scrapbutikens femte julkortsutmaning.
Jag hann! :)

Follow DeadUntilDark Pysslar.

Följ min blogg här:

Follow on Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...