onsdag 11 maj 2011

Studenttider.


Det börjar dra ihop sig inför studenten för många. Snart är det riktig sommar. Vädret är underbart och det är såå skönt att solen äntligen kommit. Man blir på så bra humör och så mycket piggare! :)
Jag har fått några beställningar på studentkort. Det första skulle gå i aprikost och limegrönt. Svåra färger, men efter mycket rotande bland papper och blommor så hittade jag sådant som matchade. Jag liftade ett jättefint studentkort som jag hittade HÄR.

Kort nummer två fick jag helt fria händer till. Stämpeln är distressad och målad en sen kväll i mörker då Devin sov i samma rum som jag satt. Upptäckte två dagar efter att kortet var färdigt att jag målat skärmen på mössan som hår. Det var ju tur att jag märkte det innan kortet levererats, för nu är den målad mörk istället. :D

Jag har fler grejer som jag glömt blogga, både kort och alter. Det kommer kanske upp under dagen om jag hinner. Ikväll kommer min älskade man hem efter en veckas resjobb. Han är iaf hemma 1,5 dygn innan han åker iväg en vecka igen.

Follow DeadUntilDark Pysslar.

2 kommentarer:

  1. Tur att du upptäckte skärmen, kan vara svårt att mörkerpyssla :)
    Men fint blev det!

    SvaraRadera
  2. Vilka ursöta kort du gjort :D

    SvaraRadera

Följ min blogg här:

Follow on Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...