lördag 4 december 2010

Julkortsrecept dag 13 och 14.

Här är kort nr 13. Receptet hittar ni HÄR.
Jag gillar dessa rena kort, där det inte blir för mycket lulllull. ;)

Här är kortet efter recept nr 14 som ni finner HÄR. Gjorde min egna lilla variant på ljuslyktan, det är precis det som är finessen med recepten - man behöver inte följa dom till punkt och pricka utan att man gör det till sitt eget. Blev ju sött med bomullen. :)

Recept nr 15, det allra sista, är också klart. Men jag väntar med att lägga upp det tills imorgon så att jag kan fota det i dagsljus.

Jag tror att jag verkligen kommer att ha nytta av alla dessa recept sedan. Superbra inspiration när man tex har beställningar och kanske kört fast i sitt eget tänk. :)

Follow DeadUntilDark Pysslar.

1 kommentar:

  1. Jag pysslar också men lite lättare och med saker jag har hemma. Har lagt ut på bloggen del 1 och två. Fler ska det bli. Har typ gjort allt pynt till julgranen=) Jag har en vit jul i år och vitt julpynt var svårt att få tag på så därför pysslar jag eget. Och va billigt. Jag använder smörpapper, gamla böcker och tidningar, sevetter, pappersrullar, kartong, lim och sax. Det jag köpt är lack och stämpel på panduro för det är så sjukt kul att lacka på alla paketen=)

    SvaraRadera

Följ min blogg här:

Follow on Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...