måndag 27 december 2010

Ljusklappar.

Till mamma, svärmor och svägerskan gjorde jag egna julklappar i form av ljusfat med altrade och stämplade ljus. Det var så himla roligt, och blev så fint att jag stämplade två st till min syster också.

Jag blev väldigt nöjd med dom. Slog sedan in allt med cellofanplast. Och faktiskt så trodde dom först att ljusen var köpta i presentaffär, och det borde väl vara bra betyg!? ;)






Och på baksidan. ;)

Follow DeadUntilDark Pysslar.

söndag 26 december 2010

Pappersförvaring.

Mina julklappspengar kom väl till användning. Idag har vi varit på Ikea och köpt mig ett jaliusiskåp att förvara mina papper i. Efter lite modifiering med borrmaskinen så får jag rum med mina 30x30-papper.
Så efterlängtat! Innan har jag haft mina papper på hög, och de blir inte så fina i kanterna när man bläddrat 511 gånger i den där högen. Nu har jag sorterat mina papper efter färg så nu är det mycket lättare att hitta och se vad man har.

Ser ni dessutom vad som ligger under mina papper? Min Ultimate Pro jag fick i julklapp av Pär. ♥♥ Har gjort några askar med den att förvara mina kort i. Ska bli kul att verkligen lära sig den, men det tar nog ett tag.

Pengarna som blev över har jag beställt mycket fint för. Papper, alfabet, stämplar, blommor och Magnolia-dies. Hoppas posten kommer med massa roligt i brevlådan nästa vecka.

För övrigt har jag några julprojekt jag gjort som jag missat lägga upp här i bloggen. Imorgon mina vänner. :)

Follow DeadUntilDark Pysslar.

lördag 18 december 2010

Etiketter.

Jag har gjort egna etiketter att sätta på julklapparna. Lite roligare än de vanliga med klister man köper. :)

fredag 10 december 2010

Månadens utmaning dec.

NU kan jag vara med och tävla. Jag satt igår och gjorde ett nytt kort till månadens utmaning, denna gång med jultema - precis som det skulle vara. Det gäller att läsa instruktionerna ordentligt innan. ;)
Det fick bli ett ljuskort, då dom är en kul grej att ge bort. :)
Jag har använt mig av de nya Spellbindsen jag fick hem från USA igår. Jag ska visa er sedan!

Follow DeadUntilDark Pysslar.

onsdag 8 december 2010

Månadens utmaning + födelsedagskort.

Jag tänkte vara smidig och slå två flugor i en smäll. Nämligen att göra ett födelsedagskort som jag kan vara med i en utmaning med.
Tyckte att Månadens Utmaning hade en bra skiss att följa.
Dock så hade jag inte läst instruktionerna så väl för jag upptäckte när jag var färdig att det skulle vara ett kort med jultema så jag får helt enkelt strunta i att vara med. :D

Follow DeadUntilDark Pysslar.

tisdag 7 december 2010

Rolig post.

Det gillas. :)

Sista receptet, nr 15.

Nu är sista julkortet i utmaningen gjort. Recept nummer 15 hittar ni HÄR.
Nu blir det till att pyssla med födelsedagskort igen + att jag ska altra ljus och tändsticksaskar och ge bort.

Follow DeadUntilDark Pysslar.

lördag 4 december 2010

Julkortsrecept dag 13 och 14.

Här är kort nr 13. Receptet hittar ni HÄR.
Jag gillar dessa rena kort, där det inte blir för mycket lulllull. ;)

Här är kortet efter recept nr 14 som ni finner HÄR. Gjorde min egna lilla variant på ljuslyktan, det är precis det som är finessen med recepten - man behöver inte följa dom till punkt och pricka utan att man gör det till sitt eget. Blev ju sött med bomullen. :)

Recept nr 15, det allra sista, är också klart. Men jag väntar med att lägga upp det tills imorgon så att jag kan fota det i dagsljus.

Jag tror att jag verkligen kommer att ha nytta av alla dessa recept sedan. Superbra inspiration när man tex har beställningar och kanske kört fast i sitt eget tänk. :)

Follow DeadUntilDark Pysslar.

onsdag 1 december 2010

Blogcandy.


Klicka HÄR eller på bilden för att komma dit. :)

Follow DeadUntilDark Pysslar.

Jag har vunnit!!

Jag har för tusan vunnit en scraputmaning och HELT missat det. 10 november lades det ut att jag vunnit, men jag har av ngn anledning inte sett det förrän idag trots att jag prenumererar på inläggen.. Men så himla tokroligt! Av 39 deltagare hade jag turen att vinna första pris, yey!!
Klicka HÄR för att kika på kortet. :)

Follow DeadUntilDark Pysslar.

Följ min blogg här:

Follow on Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...