fredag 21 september 2012

Julkortsbidrag nr 2.

Idag är det riktigt höstväder. Regnet slår i backen, termometern visar 9 grader och löven börjar bli gula på vissa av träden. Jag klagar inte, jag tycker det är mysigt. Krypa upp i soffan med tända ljus och surpla kaffe. Ta på sig den där stora mysiga koftan som hängt i garderoben. Spela spel och dricka ännu mer kaffe.
Eller varför inte sätta sig vid scrapbordet, som jag gjort idag! ;)
Jag har gjort ett nytt julkort till Scrapbutikens julkortsutmaning. Denna gången var det färgutmaning så endast beige, blått, vitt och silver fick användas.

Hörnen är embossade med vitt pulvet. Blommorna är gjorda med en ny die från NS. Jaaa, jag bröt mot köpstoppet, men 50 kr för 4 dies borde väl räknas som ett kap? ;)

Jag kör vidare på mina 10x15 cm kort. Det är nämligen så att jag har redan börjat ta upp beställningar på årets julkort. Jag har hittills fått beställningar på 40 st! Och för att det ska bli smidigare att skicka korten (och lite snabbare att göra) så passar detta formatet bäst. Alla pengar som jag får ihop i år ska jag skänka till Djurskyddet i Mönsterås. Tjejerna där gör ett fantastiskt jobb och jag vill också bidra på något sätt för alla dessa stackars djur.

Follow DeadUntilDark Pysslar.

2 kommentarer:

 1. Vilket vackert julkort. Jag är förälskad! Dessutom vilket bra sätt att donera pengar på!
  Jag gillar hörnen och blommorna var helt underbara. Det blåa papperet var så fin färg på. Vad är det för papper du använt?

  Tack för att du är med i Scrapbutikens julkortsutmaning.
  Kram Helene

  SvaraRadera
 2. Tusen tack för dina snälla ord. :)
  Blommorna har jag gjort själv så det var kul att du gillade dom. Pappret har jag inte en aning om vad det är för märke. Jag har fått dom av en kompis som hade ett block med tunna julpapper i blå nyanser. Storleken är i 11,5x16,5 cm, perfekta till den här storleken på julkort. :)
  Kram på dig!

  SvaraRadera

Följ min blogg här:

Follow on Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...