söndag 30 januari 2011

Julkort nummer 2.

Jag misslyckades med färgkombinationen på blommorna. Lika bra att börja med att påpeka det det så ni inte tror att jag är jättenöjd med det hela. ;)
Men men. Här är mitt julkort nummer 2 för i år. Gjorde det lite snabbt under Haileys vila idag. Eller ja, stämpeln var färdig sedan innan. Finns inte så mycket att säga egentligen om kortet, det är så enkelt gjort..

Mia, tack för ditt mail. Jättekul att du svarade!
Det kommer några bilder framöver som visar lite hur jag gjort när jag distressar. Inte några detaljer, men en liten översikt iaf. Jag har massor kvar att lära så när jag väl lyckas med en stämpel blir jag helt överglad. Jag vet inte hur många som hamnat i papperskorgen. ;)

Follow DeadUntilDark Pysslar.

torsdag 27 januari 2011

Grattiskort i varma färger.

Klickbart foto.

Jag fick en beställning på ett grattiskort som skulle gå i varma färger. Gärna rött, gult och grönt. Och det fick jag nog till. :) Tycker faktiskt att det är svårt att arbeta med just med dessa färger. Kan kanske vara för att jag mest har grejer som passar ihop med rosa. ;)

Stämpeln är från Magnolias nya kollektion. Den är distressad. Har tagit en massa foton på hur jag gått tillväga när jag målat den, men jag har inte kollat om det blev bra. Blev det det så ska jag lägga upp dom senare här.
"Ramen" är utstansad i pappret och så har jag lagt stämpeln bakom. Pappret är från Mariposa. Fjärilen är utstansad i samma papper. Den har jag distressat i kanterna. Lagt Crackle Accent på och sedan guldstickles. Stickles är det som ni ser även på alla rosor. Bladen är utstansade med en die från Magnolia.


Follow DeadUntilDark Pysslar.

måndag 24 januari 2011

Bikinikort.

Klickbar bild.

Fick en beställning på ett kort till en kille som skulle vara lite tuffare. Vad passar då inte bättre än ett häftigt bikinikort!? En bikini med döskallar och påsydd spets. En tatuering i svanken och så ett halsband med en spindel på. Jag hoppas att det kommer uppskattas! :)

Follow DeadUntilDark Pysslar.

Ljusfat.

Klickbar bild.

Glömde fota innan jag slagit in det. Men jag fick en beställning på att altra och stämpla några ljus.
Har använt mig av fjärilar och en kolibri från Inkido. Samt den fina vännerstämpeln från dom. På ena ljuset är det också en "grattiskramar"-stämpel från Tingtura.
Notpapper, bild med änglar, rosor, spets och brunt pappersband samt halvpärlor är använt på tredje ljuset.
Kortet är gjort till samma beställare, och det ligger redan uppe i bloggen.

Härmed är alster nummer 3 av 25 gjort! :)

Follow DeadUntilDark Pysslar.

lördag 22 januari 2011

Dopkort.

Jag har fått en beställning på mitt första dopkort. Ville göra något annorlunda istället för de vanliga korten. Har sett flera exempel på dessa fina dopklänningar så det blev en sådan.
Pappret är från Magnolia. Tycker att det är så vackert med silvret på, skimrar fint.
Var i behov av vitt sidenband då mina var slut, och eftersom jag har köpstopp gällde det att tänka till lite extra. Gick igenom min garderob och hittade detta sidenband vid axlarna på en av mina HM-tröjor. Jag brukar annars vara väldigt snabb på att klippa bort det, men som tur var hade jag missat det på en av tröjorna. :)

Jag har härmed gjort alster nr 2 av 25.

Follow DeadUntilDark Pysslar.

fredag 21 januari 2011

Blogcandy Scraplagret.

Min favoritbutik scraplagret.se har blogcandy. Såå fina grejer! För att vara med klickar du HÄR och följer instruktionerna.

Follow DeadUntilDark Pysslar.

1 av 25. Grattiskort.

Nu kan jag börja räkna ner på min "25-alster-innan-jag-får-handla-lista". Jag fick en beställning på ett grattiskort som skulle likna det förra jag rosa jag gjorde, så jag gjorde ett nästan likadant. Papprena och stämpeln är samma iaf.
Har nu fått hem distressdynan jag använt till huden - tattered rose. Vilken skillnad det blev när man slipper sitta och blanda till färgerna till just huden. Har tyckt att det varit så svårt att få till en bra nyans.
Så nu, 24 alster kvar. :)

Follow DeadUntilDark Pysslar.

onsdag 19 januari 2011

Grattiskort i rosa.

Jag hade lite scrapabstinens en kväll, men ingen beställning så det fick bli ett grattiskort i rosa till ingen alls att stoppa ner i reservkortslådan.
Misslyckades med färgen på ansiktet, den blev alldeles för mörkt när jag blandade till den. Men nu har jag beställt en annan nyans på distressdyna som jag hoppas ska bli bättre. Sömmarna är inte de snyggaste, men det ska väl synas att det är hemmagjort. ;)
Dessutom måste jag köpa akvarellpapper. Det blir inte bra att måla på albumbladen. Jag kladdar för mycket att de löses upp.

Men det för jag ta efter mitt köpstopp! :D

Imorgon läggs en stor blombeställning från England. Jag väntar dessutom hem en beställning från scraplagret som kommer imorgon. Bland annat stämplar och papper från Magnolias nya kollektion. Men här är det stopp! Efter imorgon får jag inte handla några scrapsaker förrän jag gjort 25 alster. Nedräkning ser ni till vänster här på sidan. Det kommer bli svårt att inte klicka hem massa godsaker, men jag måste för tusan använda allt jag köper på mig. :D

Follow DeadUntilDark Pysslar.

måndag 17 januari 2011

Julkort.

Jag har gått med i en utmaning i gruppen Mönsterås Scrappar på Facebook. Meningen är att man ska göra ett kort i veckan fram till nästa jul så att man slipper stressa där sista tiden med sina julkort. Nu skickar inte jag så många kort, men varannan vecka tänkte jag iaf vara med. :)
Här är mitt första bidrag till det. Ett julkort i lila fick det bli. Har ganska mycket stickles på lite här och var så att det ska glittra fint, men kameran fångade tyvärr inte upp det. Men fint blev det iaf. :)

Follow DeadUntilDark Pysslar.

lördag 8 januari 2011

Jag har saknat er.

Klickbar bild.
En beställning på ett "jag-har-saknat-er-kort", fram och insida.
En distressad Magnoliastämpel. Massa glittrigt Stickles överallt. Väldigt tjejigt sådär. Och jag har sytt runt kanterna på kortet med min nya symaskin. Jag är så lycklig! :) Den gamla trasslade sönder allt i sin väg så det var riktigt befriande att kunna göra snygga kanter igen. Bokstäverna är Tim Holtz och swirlen är Magnolia.

Follow DeadUntilDark Pysslar.

måndag 3 januari 2011

Tackkort.

Fick en beställning på ett tackkort så detta pysslade jag ihop igår.
Har fått hem mina nya Magnoliadies - swirlen och bladen som jag såklart var tvungen att använda här. Gillar dom skarpt! Swirlen är embossad med guld. Under blommorna har jag även lagt papper som är utstansat med en blomdie från Magnolia. Stämpeln är målad med distresser. Föredrar distresser framför Promarkers just för att det inte ser så platt ut, men pennorna är smidigare om det ska gå lite snabbare.

Follow DeadUntilDark Pysslar.

lördag 1 januari 2011

Topp 5 kort. 2010.

2010 är året då jag upptäckte scrapbooking. Tack till Linda aka Citronlime som tjatat och tjatat och tjatat på mig att jag ska börja!
Jag har alltid gillat att pyssla, måla och knåpa men inte riktigt vetat vart jag ska göra av med kreativiteten någonstans. Tills nu.
Några kort har det iaf blivit under året. Eller halvåret är det ju egentligen som jag scrappat. Här nedan har jag listat mina egna 5 favoriter. Hade kunnat lägga på 2-3 till, men de får ligga kvar i sina mappar. :)

Nr 5. En beställning på ett inte alltför gulligt födelsedagskort som skulle ges bort till ett par.
Jag gillar det svarta och lila tillsammans.

Nr 4. Ett ljuskort som beställdes av min mamma. Det blev enkelt, men effektfullt.
(har glömt att lägga upp det här innan i bloggen)

Nr 3. Ett bidrag till en utmaning.
Första kortet som jag använde symaskin till.

Nr 2. Haileys födelsedagskort.
Första stämpeln som jag testade att måla med distresser.

Nr 1. Min absoluta favorit.
En beställning på ett lila födelsedagskort.
Det tog många timmar innan jag blev klar och jag tokgillar resultatet trots att min symaskin strejkade här och till sist gav upp helt när jag precis var färdig. :)

Follow DeadUntilDark Pysslar.


Följ min blogg här:

Follow on Bloglovin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...